PELIKAPSELI - retropelitaivas
Kun Playstation ei riitä...

= Numero 3 / 2000 =

Pääsivulle Jutut Pelit Linkit Koneet

 

Apinalaatikko
WPY

Vanha vieraskirja
Lue

Uusi vieraskirja
Lue
Kirjoita

Guestbook by Freebok

Raja ja WrenJoulu tulee ja joulun mukana Pelikapselin vuoden viimeinen numero. Kuten yleensä, olemme aikataulusta jäljellä, mutta minkäs teet, kyseessähän ei ole kenenkään leipätyö ja juuri kun on varannut viikonlopun aikaa projektin kasaamiseen koko talo päätyy totaaliseen verkkopimentoon ko. ajaksi.

Tällä kertaa aiheenamme ovat erilaiset, siis nimenomaan AD&D-perheestä eroavat, roolipelit, pääosa niistä näyttää - yllätys yllätys - tulevan Japanista. Paatunutta kultalaatikottajaa hieman oudoksuttavat nämä pelit, joissa tappelu tapahtuu siististi rivissä ja henkilöiden hiukset edustavat likimain kaikkia mahdollisia rgb-arvoja, mutta olemme sentään saaneet mukaan vähän länsimaistakin antia ja jopa pari tasohyppelyä.

Hyvää joulua toivottaa myös rikkinäinen toimitussihteeri.

P.S. Joulun kunniaksi onnistui alunperin ihan oikeita faktoja sisältäneisiin juttuihin editointivaiheessa pääsemään myös aika kasa painovirhepaholaisia, joita aihetta tuntemattomana en tietenkään havainnut... Eli Phantasy Star Online ilmestyy tietysti Dreamcastille eikä suinkaan Saturnille ja taasen FF-jutun taulukossa Japanin ja muun maailman sarakkeet olivat sekoittuneet. Pahoittelen tapahtunutta.

Kolumnit

Vaihtoehtoisia elämäntapoja - Risto Saarelma

Jatkuva ideapulako? - Riku Neuvonen

Avatar soppajonossa - Paul Pekkarinen

Pelit

Final Fantasy - Lassi Hietala

Phantasy Star - Eliina Hakuli

Mystic Quest - Eino Keskitalo

Darklands - Kimmo Klemola

King's Valley - Mikko Välimäki

King's Valley 2 - Paul Pekkarinen

Times Of Lore - Janne Heinikangas

© Pelikapseli 2000