PELIKAPSELI - retropelitaivas
Kun Playstation ei riitä...

= Verkosta kalastettua =

Pääsivulle Jutut Pelit Linkit Koneet

1/2006

3D Realms vapautti Bio Menace -pelin joulun alla freeware-levitykseen. Bio Menace on tasoloikka-ammuskelu vuodelta 1993. Se on yksi lukuisista Apogeen shareware-peleistä, ja perustuukin Keen 4:n pelimoottoriin.

Kirk Israel yhdisti Joustin siipien läpyttämisen ja Pongin. Tuloksena on mielenkiintoisesti yhdellä napilla pelattava kaksinpeli. Nerokasta, riemukasta. Kuvan linkki vie selaimessa toimivan Java-version sivulle. Pelistä löytyy myös versiot PocketPC:lle, Windowsille ja - rummunpäristystä.. - Atari 2600:lle! 2600-versio kulkee Atarin ärhentelyjen johdosta nimellä Flap-Ping.

1/2004

Covert Bitops väsää pelejä, musiikkia ja apuvälineitä tasavallan tietokoneelle.
http://covertbitops.c64.org/


Jos haluat nähdä miten suosikkipelisi saa tekemään omituisia asioita, ota suunnaksi David Wonn's Unique Video Game Glitches! Puhkikolutuista peleistäsi irtoaa se viimeinenkin hupi.
http://www.prohacktive.com/davidwonn/


3/2003

Megis XNaulan kantaa hyväilevä kirjoitus Zen and the Art of Megaman


Mine BombSoneraPlazan Joel Kinnunen haastattelee Skitso Productionsia


Ur-Quan MastersUr-Quan Mastersin ja alkuperäisen Star Control 2:n tekijöiden IRC-kohtaamisesta jäi jälki (tsekkaa myös Fredin ja Paulin aikaisempi #StarControl-visiitti)


Pong is gayElectronic Gaming Monthly piti nauhurin pyörimässä nuorison pelatessa klassikkoja


1/2003

Penetrator80-luvun alun videopelibuumiin uranuurtaja Degenatron on jäänyt myöhempinä aikoina Colecovisionin ja Atari 2600:n varjoon, mutta onneksi tämäkin laite on nyttemmin saatu historian pölyistä nousemaan, vieläpä emulaattorin ja usean pelin voimin!


1/2002

Ms. Pac-Man I'm gonna live forever, people will remember my name! Neiti Pac-Man laulaa meille kauniin ja koskettavan laulun. http://www.powerstrike.net/

Now is the time to say how much I really love you, Baby!
Press Play On Tape, nuo mainiot kuusneloscovereita soittavat veikkoset, ovat yllättäneet kaikki ja saaneet aikaan - poikabändivideon.
http://www.pressplayontape.com/boybandpreview/

3/2001

I am the Black Mage! I casts the spells that makes the people fall down!
8-Bit Theater edustaa Final Fantasy-grafiikoilla(!) toteutettua fantasiapölhöilyä parhaassa sarjakuvallisessa muodossaan.
http://www.nuklearpower.com/

© Pelikapseli 2000-2002